NBA

Ξέσπασε εναντίον των διαιτητών και αποβλήθηκε ο Popovich!

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players against the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game, Friday, Oct. 27, 2017, in Orlando, Fla. Orlando won 114-87. (AP Photo/John Raoux)
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Gregg Popovich εκνευρίστηκε από ένα μη σφύριγμα των διαιτητών στον αγώνα των Spurs με τους Warriors και άρχισε να ουρλιάζει στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με διπλή τεχνική ποινή.

Ο Gregg Popovich έχει δείξει πολλές φορές ότι αν θεωρήσει πως αδικείται η ομάδα του δεν θα διστάσει να εκφράσει τα παράπονά του στους διαιτητές, ενίοτε όχι με πολύ ευγενικό τρόπο. Και αυτό ακριβώς έκανε και κατά την διάρκεια του αγώνα των Spurs με τους Warriors ( νίκη των δεύτερων με 112-92 ).

Με το παιχνίδι να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των Spurs και το σκορ να είναι 98-89 υπέρ των Warriors, o Jordan Bell των δεύτερων φάνηκε να κάνει βήματα πριν πασάρει στον συμπαίκτη του, Patrick McCaw, ο οποίος στην συνέχεια ευστόχησε σε σουτ. Και το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Popovich, ο οποίος άρχισε να τρέχει προς το μέρος του ενός, ουρλιάζοντας ότι ο παίκτης των Warriors είχε κάνει βήματα, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια, με αποτέλεσμα ήταν να χρεωθεί με τεχνική ποινή.

Δεν έμεινε εκεί όμως ο Popovich, αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φώναξε στον διαιτητή "you are a terrible f...ing referee", δηλαδή " είσαι ένας γ...ος κακός διαιτητής" με αποτέλεσμα να χρεωθεί με δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


AP Photo/John Raoux
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ