NBA

LeBron εναντίον Trump: "Εκανε μόδα το μίσος"!

LeBron εναντίον Trump: "Εκανε μόδα το μίσος"!

O LeBron James επιτέθηκε μέσω twitter στον Προέδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, λόγω των αμφιλεγόμενων δηλώσεων του δεύτερου για τις συμπλοκές στο Σάρλοτσβιλ, κατηγορώντας ότι κατάφερε να κάνει το μόδα το μίσος!

O LeBron James δεν είναι απλώς ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ειναι ένας άνθρωπος με πολιτικές ανησυχίες, που δεν διστάζει να τις εκφράσει, χωρίς να τον ενδιαφέρει το πιθανό κόστος. Και αυτό ακριβώς έκανε και τώρα, βάλοντας εναντίον του Προέδρουτ ων ΗΠΑ, Donald Trump.

Με τις συμπλοκές στο Σάρλοτσβιλ να έχουν προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο και τον Trump να κάνει αμφιλεγόμενες δηλώσεις, εξισώνοντας τα μέλη των ακροδεξιών ομάδων με αυτούς των αντιρατσιστικών οργανώσεων όταν υποστήριξε πως " υπάρχουν κακοί και στις δύο πλευρές", ο LeBron δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω twitter.

" Το μίσος πάντα υπήρχε στις ΗΠΑ. Ναι, το ξέρουμε αυτό, αλλά ο Donald Trump κατάφερε να το κάνει πάλι μόδα! Τα αγάλματα δεν έχουν να κάνουν τίποτα με εμάς αυτή τη στιγμή!" έγραψε χαρακτηριστικά ο James.

LeBron εναντίον Trump: "Εκανε μόδα το μίσος"!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο James είχε εξαπολύσει πριν από δύο ημέρες νέα επίθεση στον Trump, χρησιμοποιώντας το σλόγκαν του Προέδρου των ΗΠΑ (σ.σ "Να κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά) για να γράψει: " είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει στο Σάρλοτσβιλ. Αυτή είναι η κατεύθυνση που πηγαίνει η χώρα; Να κάνουμε την Αμερική σπουδαία πάλι ε; Αυτός το είπε αυτό. Η νέα γενιά αξίζει κάτι καλύτερο!" ενώ ακολούθως έκανε retweet διάφορα post του προηγούμενου προέδρου, Barack Obama, τα οποία είχαν σχέση με τον ρατσισμό.

Μένει να φανεί πλέον ποια θα είναι η συνέχεια σε όλο αυτό, αφού ο James είναι απλώς ένας από τους αθλητές που έχουν βγει μπροστά, με αρκετούς ήδη να ακολουθούν το παράδειγμά του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ