NBA

Ξύπνα Wade!

Chicago Bulls' Dwyane Wade walks toward the basket coming out of a break during the second half in Game 3 of an NBA basketball first-round playoff series against the Boston Celtics in Chicago, Friday, April 21, 2017. The Celtics won 104-87. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
AP Photo/Charles Rex Arbogast AP

Ο Dwyane Wade... "κοιμήθηκε" στην άμυνα των Bulls, με αποτέλεσμα η ομάδα του να δεχθεί ένα αστείο καλάθι στον αγώνα με τους Celtics.

Ο Dwyane Wade είναι ένας από τους καλύτερους σούτινγκ γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά και ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην θέση του. Με τα χρόνια να περνάνε, όμως, υπάρχουν στιγμές που θεωρεί ότι δεν αξίζει τον κόσμο να σπαταλήσει ενέργεια σε μία "τελειωμένη" φάση. Και, ενίοτε πληρώνει τις συνέπειες.

Στο Game 5 της σειράς των Celtics με τους Bulls λοιπόν ( νίκη των πρώτων με 108-97 ), ο "Flash" είδε τον Kelly Olynyk να είναι ελεύθερος στην αριστερή γωνία. Βλέποντας ότι είναι πολύ μακριά δεν έσπευσε να κυνηγήσει την φάση, ενώ πίστεψε ότι το σουτ θα μπει. Αποτέλεσμα; Να ξεχάσει να κάνει μπλοκ άουτ στον Avery Bradley, ο οποίος ευστόχησε με φόλοου έπειτα από το άστοχο σουτ του συμπαίκτη του!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


AP Photo/Charles Rex Arbogast
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ