NBA

Ξέσπασε για την επιλογή του "Μέλο" ο Ντάντλι

Ξέσπασε για την επιλογή του "Μέλο" ο Ντάντλι

Ο Τζάρεντ Ντάντλι ήταν ένας από αυτούς που παραξενεύτηκαν από την απόφαση του ΝΒΑ να αντικαταστήσει τον Κέβιν Λαβ με τον Καρμέλο Αντονι. Ξέσπασε λοιπόν μέσω των social media.

Η απόφαση του ΝΒΑ να χρίσει All-Star τον Καρμέλο Αντονι και να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον Μπράντλι Μπιλ (μεταξύ άλλων) δεν άρεσε ιδιαίτερα σε έναν συμπαίκτη του σούτινγκ γκαρντ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ο Τζάρεντ Ντάντλι, λοιπόν, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του μέσω του Twitter, χαρακτηρίζοντας “ντροπή” την απόφαση που πήρε ο κομισάριος της λίγκας Ανταμ Σίλβερ.

Γουάου!! Μόλις είδα ότι επέλεξαν τον Καρμέλο Αντονι αντί του Μπράντλι Μπιλ για το All-Star Game. Ντροπή. Είναι ο ορισμός της Πολιτικής. Το ΝΒΑ λέει στους παίκτες ότι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι οι νίκες! Οι Γουίζαρντς είναι η πιο καυτή ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Μπράντλι Μπιλ είναι υγιής και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Ντροπή” έγραψε αρχικά ο φόργουορντ της Ουάσινγκτον, που αναφέρθηκε εν συνεχεία στον Αντονι...

Δεν τον μισώ. Είναι καλός παίκτης αλλά οι Νικς δεν βρίσκονται καν στις θέσεις των Playoffs αυτή τη στιγμή. Οι Γουίζαρντς είναι στην τρίτη θέση. Το αξίζει περισσότερο. Ο Καρμέλο Αντονι πάντα παίζει (καλό) μπάσκετ αλλά οι Νικς δεν είναι καλοί εδώ και χρόνια και αυτό θα έπρεπε να παίζει ρόλο. Ο Μέλο είναι σταρ αλλά ο Μπιλ το αξίζει περισσότερο. Έπρεπε να πω κάτι επειδή κανείς άλλος δεν θα έλεγε”.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ