NBA

Ξεπουλάει ο Ντάριους Μάιλς

Ξεπουλάει ο Ντάριους Μάιλς

Ο Ντάριους Μάιλς πήρε 62 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του αλλά σήμερα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη οικονομική θέση, που πουλάει ακόμα και μία υπογεγραμμένη φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Ντάριους Μάιλς κάποτε ήταν Νο. 3 στο Draft και είχε μπροστά του σπουδαίο μέλλον στο ΝΒΑ. Εκτοτε έχουν περάσει 16 χρόνια και ο 35χρονος, πια, πρώην φόργουορντ των Καβαλίερς, των Μπλέιζερς, των Κλίπερς και των Γκρίζλις έχει χάσει σχεδόν τα πάντα. Ακόμα και μία φανέλα των Καβαλίερς υπογεγραμένη από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, την οποία σκοπεύει να πουλήσει σε δημοπρασία!

Ο Μάιλς υπέβαλε αίτηση χρεοκοπίας τον περασμένο Ιούνιο, “πληρώνοντας” ακριβά τις κακές επενδύσεις που έκανε και τα νομικά προβλήματα που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Κάπως έτσι μπήκε στη διαδικασία να πωλήσει ό,τι πολύτιμο είχε στη συλλογή του, προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η λίστα των υπαρχόντων που θα πουλήσει τις επόμενες ημέρες ο Μάιλς, περιέχει από τηλεοράσεις, cds και DVDs, μέχρι κονσόλες PlayStation, Xbox και ένα συλλεκτικό μπαστούνι του μπέιζμπολ. Ο Μάιλς έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2000 έως το 2009 και πήρε συνολικά στην καριέρα του σχεδόν 62 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ