NBA

Κουφός: "Χαίρομαι που θα παίξω κόντρα στον Γιάννη"

MEMPHIS, TN - JULY 1: Kosta Koufos #41 of the Memphis Grizzlies poses for a portrait on July 1, 2013 at FedExForum in Memphis, Tennessee. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2013 NBAE (Photos by Joe Murphy/NBAE via Getty Images)
MEMPHIS, TN - JULY 1: Kosta Koufos #41 of the Memphis Grizzlies poses for a portrait on July 1, 2013 at FedExForum in Memphis, Tennessee. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2013 NBAE (Photos by Joe Murphy/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Ο "παλιός" ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον νέο. Ο λόγος για τον Κώστα Κουφό που θα παίξει κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα της Πέμπτης (03.00). Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr και στο NBA Greece για αυτή τη μάχη.

Εδώ και έξι περίπου χρόνια, ο Κώστας Κουφός κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία στο ΝΒΑ. Τώρα, όπως λέει μιλώντας αποκλειστικά στο NBA GREECE , είναι διπλά χαρούμενος που υπάρχουν άλλοι δύο συμπατριώτες του, οι Καλάθης και Αντετοκούνμπο.


Ο σέντερ των Grizzies, λίγες ώρες πριν την μονομαχία της ομάδας του με τους Thunder, παραδέχθηκε πως θα είναι μία ξεχωριστή στιγμή για το Ελληνικό μπάσκετ, η παρουσία τριών… Ρωμιών στο BMO Harris Bradley Center: “Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και φαντάζομαι πώς είναι ένα γεγονός που συγκεντρώνει αρκετή προσοχή πίσω στην Ελλάδα. Ηταν καιρός η Ελλάδα να έχει περισσότερους από έναν εκπροσώπους στο ΝΒΑ”.

Ειλικρινής όπως πάντα, ο Κουφός, παραδέχθηκε πως δεν ξέρει πολλά πράγματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκτός από το ότι ξεκινά βασικός: “Δεν μπορώ να πω καλά καλά το επώνυμό του, αλλά θα το μάθω τώρα. Δεν ξέρω πολλά για τον Γιάννη, αλλά θα έχω την ευκαιρία να τον μελετήσω στο scouting για τον αγώνα μας με τους Bucks. Αυτό που γνωρίζω, είναι πως πρόκειται για ένα παιδί με τρομερά αθλητικά προσόντα. Ενας ιδιατέρως…. “μακρύς” παίκτης. Θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά και χαίρομαι γι’ αυτό”.

Με τον χρόνο να τον πιέζει, αφού έπρεπε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο των Grizzlies με προορισμό την Οκλαχόμα Σίτι, ο Κουφός έκανε έναν απολογισμό της πορείας του στη φετινή σεζόν, όπου μέχρι στιγμής έχει μέσο όρο 7.8 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ, παίζοντας 21.5 λεπτά ανά αγώνα: “Θα έλεγα πως έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι το χρόνο που βρίσκομαι στο παρκέ για να βοηθάω την ομάδα. Ανεξαρτήτως αν είμαι βασικός ή όχι”.

Αυτά τα ολίγα τώρα από τον Κώστα Κουφό. Τις επόμενες μέρες όμως θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σε NBA GREECE και Sport24.gr αποκλειστικές συνεντεύξεις, τόσο του σέντερ των Grizzlies, όσο και των άλλων δύο Ελλήνων του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νικ Καλάθη.

Διαβάστε περισσότερα για το οδοιπορικό του Sport24.gr στην Αμερική

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ