NBA

Κόντεψαν να έλθουν στα χέρια και αποβλήθηκαν Rondo και Thomas

New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) and Los Angeles Lakers guard Isaiah Thomas (7) are separated by an official during the first half of an NBA basketball game in New Orleans, Wednesday, Feb. 14, 2018. Both players were ejected. (AP Photo/Gerald Herbert)
AP Photo/Gerald Herbert AP PHOTO/GERALD HERBERT

Ο Rajon Rondo και ο Isaiah Thomas είχαν έντονη λογομαχία στον αγώνα των Pelicans με τους Lakers, με τους διαιτητές να αποφασίζουν να τους αποβάλλουν από το παιχνίδι για να... ησυχάσουν!

Ο Rajon Rondo δεν συμπαθεί τον Isaiah Thomas. Φρόντισε να το ξεκαθαρίσει πριν από μερικές ημέρες όταν δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι Celtics σκόπευαν να δείξουν ένα Video Tribute του Thomas από την στιγμή που δεν είχε κατακτήσει πρωτάθλημα με τους "Κέλτες", κάτι που είχε καταφέρει ο ίδιος ο Rondo! Στην πρώτη φετινή τους συνάντηση λοιπόν φρόντισε να δείξει στον Thomas την... αντιπάθειά του.

Ο αγώνας των Pelicans με τους Lakers ( νίκη των πρώτων με 139-117 ) όδευε προς το τέλος της πρώτης περιόδου, όταν ο Rondo αποφάσισε να μαρκάρει (πολύ) στενά τον Thomas. Κόλλησε το σώμα του και το πρόσωπό του πάνω του λοιπόν και άρχισε να τον σπρώχνει ξανά και ξανά, χτυπώντας τον στο πρόσωπο τρεις φορές (!), μέχρι που ο Thomas αντέδρασε. Αποτέλσμα; Οι διαιτητές να τους χρεώσουν από μία τεχνική ποινή. Δεν θα έμεναν όμως εκεί οι διαιτητές.

Με τους δύο παίκτες να συνεχίζουν να μιλάνε, αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να... αποβάλλουν τους δύο πόιντ γκαρντ για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Το γεγονός αυτό όμως εκνεύρισε αμφότερους τους παίκτες, που δεν έκρυψαν την δυσφορία τους, διαμαρτυρόμενοι στην συνέχεια στους διαιτητές, ρωτώντας τι έκαναν! Η απόφαση όμως δεν γινόταν να αλλάξει.

" Ήταν προφανές από την αρχή ότι ήθελε να κάνει φασαρία. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν τον ξέρω προσωπικά. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το να αποβληθώ μου φαίνεται τρελό. Ίσως νευρίασε επειδή η ομάδα μου πέρυσι (Celtics) απέκλεισε την δική του ομάδα (Bulls) στα πλέι-οφ" δήλωσε σχετικά με το περιστατικό ο Thomas, για να προσθέσει στην συνέχεια για τους διαιτητές: " Ένιωσα ότι περίμεναν να εκνευριστώ. Ο Rondo με χτύπησε στο πρόσωπο τρεις φορές και την τρίτη φορά αντέδρασα και τους φώναξα 'θα κάνετε κάτι για αυτό για αν το ελέγξετε;' Σίγουρα θέλω να ακυρωθούν αυτές οι τεχνικές ποινές από το ΝΒΑ".

Δείτε το σχετικό VIDEO και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αποβολές των Thomas και Rondo δεν ήταν οι μοναδικές στο παιχνίδι. Κι αυτό γιατί λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο τεχνικός των Lakers, Luke Walton, όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα για μία τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Kyle Kuzma!

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Gerald Herbert
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ