NBA

"Κλειδώθηκε" ο λογαριασμός twitter του Kanter στην Τουρκία

"Κλειδώθηκε" ο λογαριασμός twitter του Kanter στην Τουρκία

Μετά την ανάκληση του διαβατηρίου του Ενες Καντέρ η Τουρκική κυβέρνηση προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση, αφού "κλείδωσε" τον λογαριασμό του στην χώρα, την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν φήμες ότι η Ρουμανία θα τον εκδώσει στην Τουρκία!

Έχουν περάσει μόλις μερικές ώρες από την αποκάλυψη του Ένες Καντέρ ότι κρατείται σε αεροδρόμιο στην Ρουμανία επειδή η Τουρκική Κυβέρνηση ακύρωσε το διαβατήριό του .

Ο Τούρκός σέντερ μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, αποκαλώντας τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγιμ Ερντογάν, τον "Χίτλερ της εποχής μας"! Τώρα λοιπόν ήρθε και η επόμενη κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας. Ποια είναι αυτή; Το "κλείδωμα" του λογαριασμού twitter του σέντερ των Θάντερ στην χώρα!

Πλέον, όποιος βρίσκεται στην Τουρκία και προσπαθεί να επισκεφτεί το twitter του Καντέρ, βλέπει μόνο την φωτογραφία του, με την επισήμανση ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός "παρακρατείται"!

"Κλειδώθηκε" ο λογαριασμός twitter του Kanter στην Τουρκία

Την ίδια στιγμή, πηγές στην Τουρκία αναφέρουν ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ρουμανία να εκδώσει τον Καντέρ στην Τουρκία, όπου και θα συλληφθεί! Δεδομένου μάλιστα ότι ο Καντερ θεωρείται από τους Τούρκους σύμμαχος του Φετουλάχ Γκιουλέν, του ανθρώπου που κατηγορείται ότι ήταν ο υποκινητής της προσπάθειας πραξικοπήματος στην χώρα τον Ιούλιο του 2016 , καταλαβαίνει κάποιος ότι αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τον νεαρό σέντερ, ο οποίος "κλείνει" σήμερα (20/5) τα 25 του χρόνια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ