NBA

Κλάμα: Ο Kerr άρχισε να χορεύει για να δείξει ότι έκανε βήματα ο Butler!

Golden State Warriors head coach Steve Kerr stands on the court in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Saturday, Oct. 21, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP

Ο Steve Kerr αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο για το μη καταλογισμό της παράβασης των βημάτων του Jimmy Butler, αρχίζοντας να χορεύει μπροστά στον διαιτητή για να του δείξει την παράβαση!

Ο Steve Kerr φημίζεται για τις ενδιαφέρουσες αντιδράσεις του στα σφυρίγματα των διαιτητών. Η τελευταία αντίδρασή του πάντως θα μπει σίγουρα στην κορυφή! Κι αυτό γιατί στον αγώνα των Warriors με τους Wolves ξεκίνησε να χορεύει όταν οι διαιτητές δεν καταλόγισαν βήματα στον Jimmy Butler στην πεντακάθαρη παράβαση του σταρ της Minnesota!

Βλέποντας τον Butler να... περπατάει, ο τεχνικός των Warrors δεν άντεξε. Αφού λοιπόν πρώτα άρχισε να διαμαρύρεται έντονα, στην συνέχεια η κάμερα τον έπιασε να δείχνει στον διαιτητή τι έκανε ο Butler στην προηγούμενη φάση, κάνοντας χορευτικές κινήσεις!

Στα δύο VIDEOS που παρατίθενται μπορείτε αρχικά να δείτε την παράβαση του Butler και κατόπιν την ξεκαρδιστική αντίδραση του Kerr:



AP Photo/Brandon Dill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ