NBA

Κιούμπαν: "Οι ήττες είναι η καλύτερη επιλογή μας"

Κιούμπαν: "Οι ήττες είναι η καλύτερη επιλογή μας"

Ο Μαρκ Κιούμπαν παραδέχτηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι έκανε λόγο για tanking σε δείπνο που είχε με παίκτες των Ντάλας Μάβερικς.

Το tanking αποτελεί απαγορευμένη λέξη στο ΝΒΑ. Ο Μαρκ Κιούμπαν, βέβαια, δεν έχει τέτοια... ταμπού. Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σόου του Τζούλιους Έρβινγκ στο πλαίσιο του All-Star Game και παραδέχτηκε -μεταξύ άλλων- ότι έχει πει σε παίκτες του πως το tanking είναι η καλύτερη επιλογή τους για τη σεζόν που διανύουμε!

" Υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά πρόσφατα είχα δείπνο με μερικούς από τους παίκτες μας και από τη στιγμή που δεν διεκδικούμε την είσοδο στα playoffs, τους είπα: «κοιτάξτε, οι ήττες είναι η καλύτερη επιλογή μας». Του Ανταμ (Σίλβερ) δεν θα του αρέσει που θα το ακούσει αυτό, αλλά έκατσα και τους το εξήγησα. Τους εξήγησα ποιο ήταν το πλάνο μας για αυτό το καλοκαίρι και ότι δεν πρόκειται να κάνουμε tanking ξανά και ότι αυτό το ενάμισι έτος ήταν πολύ σκληρό για μένα. Θέλω να είμαι όμως ξεκάθαρος", τόνισε ο Κιούμπαν.

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς έχει παραδεχτεί κι άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν ότι η ομάδα του έχει κάνει tanking. Πέρυσι συγκεκριμένα, όταν το Ντάλας έμεινε μαθηματικά εκτός playoffs.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ