NBA

Kerr: "Πυροβολούν παιδιά και η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται"!

Golden State Warriors head coach Steve Kerr shouts instructions during the first half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Friday, Dec. 1, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
AP Photo/Phelan M. Ebenhack AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

O τεχνικός των Warriors, Steve Kerr, συγκλόνισε με δηλώσεις του όταν ρωτήθηκε για τα 17 άτομα σε σχολείο στις ΗΠΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα από όπλα, αλλά η κυβέρνηση της χώρας αδιαφορεί!

Είναι γνωστό ότι ο Steve Kerr είναι από τους ανθρώπους που δεν συμπαθούν τον Donald Trump και την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και όντας ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πει ελεύθερα την γνώμη του, ξεσπάθωσε όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν την άποψή του για την δολοφονία 17 ανθρώπων σε Γυμνάσιο στην South Florida από πυροβολισμούς ενός 19χρονου.

Με το θέμα της οπλοκατοχής να έχει ξεφύγει πλέον στις ΗΠΑ, ο Kerr - o οποίος έχασε τον πατέρα του από τρομοκρατικό χτύπημα το 1984 όταν τον πυροβόλησαν τζιχαντιστές - δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκφράσει την άποψή του, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση του Trump.

" Δεν έχει γίνει τίποτα για αυτό το θέμα. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρει την κυβέρνηση που σκοτώνοντας παιδιά από σφαίρες κάθε μέρα στα σχολεία. Δεν έχει σημασία που πυροβολούν ανθρώπους σε συναυλίες και σινεμά. Δεν είναι αρκετά αυτά προφανώς για να ενεργοποιηθεί η ηγεσία και η κυβέρνηση, οι άνθρωποι που κυβερνούν την χώρα, για να κάνουν κάτι. Αυτό είναι απουαρρυντικό" δήλωσε αρχικά ο Kerr, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Να ψηφίσουμε ανθρώπους που έχουν το κουράγιο να προστατέψουν ανθρώπινες ζωές και δεν υποκλίνονται στην NRA επειδή έχει χρηματοτοδήσει την καμπάνια τους.

Ελπίζω να βρουμε αρκετούς ανθρώπους που θα ψηφίσουν καλούς ανθρώπους, αλλά κυρίως θα βρούμε αρκετούς ανθρώπους που θα έχουν το κουράγιο να βοηθήσουν πολίτες να νιώσουν ασφαλείας και να εστιάσουν στο θέμα της ασφάλειας. Όχι να χτίσουμε έναν ηλίθιο τοίχο δισεκατομμυρίων δολαρίων που δεν έχει καμία σχέση με την ασφάλεια, αλλά να προστατευθούμε από αυτούς που είναι πραγματικά επικίνδυνοι, τους μανιακούς με τα ημιαυτόματα όπλα που σκοτώνουν τα παιδιά μας. Είναι αηδιαστικό".

Μάλλον δεν χρειάζεται να πει κανείς κάτι άλλο...

AP Photo/Phelan M. Ebenhack

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ