NBA

Κερ...κυραίος στις διακοπές του ο προπονητής των Warriors!

Golden State Warriors head coach Steve Kerr stands on the court in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Saturday, Oct. 21, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP

Ο Steve Kerr, προπονητής των πρωταθλητών Golden State Warriors, κάνει διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Κέρκυρα.

Στο Ιόνιο πέλαγος κάνει αυτές τις ημέρες τις διακοπές του ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ. Ο Steve Kerr, προπονητής των Golden State Warriors, βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά του και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε σε εστιατόριο του νησιού, απ' όπου έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

" Σας ευχαριστώ για το απίστευτο γεύμα! Είμαστε τελείως σκασμένοι! Χωρίς να αναφέρω ότι το κρασί ήταν αρκετά καλό κι αυτό... Σας ευχαριστώ που δεν αφήσατε το ποτήρι να αδειάσει. Είμαστε ευγνώμονες που περάσαμε το πρώτο βράδυ μας στην Κέρκυρα στο απίστευτο εστιατόριο σας", ήταν το ένα από τα μηνύματα που έγραψαν οι οικογένειες Kerr και Young στο ημερολόγιο του μαγαζιού.

" Σε ευχαριστούμε Ηλία! Τι σπουδαία βραδιά. Έλα να μας επισκεφτείς στην Αμερική", έγραψε από τη μεριά του ο προπονητής του Golden State, ενώ η σύζυγός του, Μαργκό, πρόσθεσε στο τέλος: " Γουάου. Τι απίστευτο γεύμα. Σας ευχαριστούμε για το τρομερό βράδυ. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο San Francisco. Σας ευχαριστούμε".

Κερ...κυραίος στις διακοπές του ο προπονητής των Warriors!
Κερ...κυραίος στις διακοπές του ο προπονητής των Warriors!
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ