NBA

Κερ: "Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε στον Λευκό Οίκο"

OAKLAND, CA - APRIL 16: Steve Kerr of the Golden State Warriors looks on during the game against the Portland Trail Blazers during the Western Conference Quarterfinals of the 2017 NBA Playoffs on April 16, 2017 at Oracle Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Garrett Ellwood/NBAE via Getty Images)
OAKLAND, CA - APRIL 16: Steve Kerr of the Golden State Warriors looks on during the game against the Portland Trail Blazers during the Western Conference Quarterfinals of the 2017 NBA Playoffs on April 16, 2017 at Oracle Arena in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Garrett Ellwood/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Ο τεχνικός των Ουόριορς, Στιβ Κερ, δήλωσε ότι αυτός και οι παίκτες του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα απαντήσουν θετικά σε πιθανή πρόσκληση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να παρευρεθούν στον Λευκό Οίκο.

Οι Ουόριορς έχουν σκοπό να μαζευτούν και να συζητήσουν ως ομάδα πριν αποφασίσουν αν θα δώσουν το "παρών" στον Λευκό Οίκο. Αυτή ήταν η απάντηση του τεχνικού της ομάδας, Στιβ Κερ, για το αν αυτός και οι παίκτες του θα τιμήσουν την παράδοση που ισχύει στο ΝΒΑ και θέλει τον πρωταθλητή της Λίγκας να επισκέπτεται τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Ο λόγος που έχει γίνει μεγάλο θέμα όλο αυτό βέβαια δεν είναι άλλος από την παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ, με τις απόψεις και την πολιτική του οποίου διαφωνούν πολλοί από τους παίκτες των Ουόριορς, αλλά και ο ίδιος ο Στιβ Κερ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αποστείλει μέχρι στιγμής πρόσκληση τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, κάτι που συνήθως γίνεται αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα όμως και αν τελικά ο Τραμπ αποφασίσει να καλέσει τους Ουόριορς, παραμένει άγνωστο τι θα κάνουν ο Στιβ Κερ και οι παίκτες του, αν και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον ένας, ο Κέβιν Ντουράντ, ήταν αρκετά ξεκάθαρος όταν είχε ρωτηθεί σχετικά πριν μερικούς μήνες: " Δεν θα πάω γιατί δεν σέβομαι τον άνθρωπο που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, Δεν συμφωνώ μαζί του, οπότε η φωνή μου θα ακουστεί αν δεν πάω. Αυτή είναι η δική μου άποψη, αλλά ξέροντας τους συμπαίκτες μου, πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου".

Με το θέμα να έχει προκύψει εκ νέου λοιπόν, ο Κερ ήταν όσο πιο.... αινιγματικός μπορούσε, δηλώνοντας πως " έχω μιλήσει με τα παιδιά και υπάρχουν πολλές απόψεις. Έχουμε παίκτες από όλο τον κόσμο και όλη την χώρα και έχουν διαφορετική οπτική, οπότε νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να μαζευτούμε όλοι σε ένα δωμάτιο και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Δεν θα μας πει η Λίγκα τι θα κάνουμε. Ξέρουν ότι είναι δική μας απόφαση. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι απόφαση των παικτών. Θα πω την άποψή μου, αλλά οι παίκτες ήταν αυτοί που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, αυτοί έκαναν όλη την δουλειά και αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους".

Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο... έργο έχει ακόμα αρκετά επεισόδια, με τον κόσμο να περιμένει να δει αρχικά αν ο Τραμπ θα καλέσει τους Ουόριορς στον Λευκό Οίκο και κατόπιν ποια θα είναι η αντίδραση των πρωταθλητών του ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ