NBA

Καβγάς στο Phoenix μεταξύ Barton και Daniels

Καβγάς στο Phoenix μεταξύ Barton και Daniels

Σοβαρό επεισόδιο απειλήθηκε στο Phoenix μεταξύ του Will Barton και του Troy Daniels, ωστόσο η παρέμβαση των ψυχραιμότερων το απέτρεψε (VIDEO).

Δεν χρειάστηκε να περάσουν καν τρία λεπτά για να ανάψουν τα αίματα στο Phoenix τα ξημερώματα της Κυριακής. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης Suns-Nuggets ο Will Barton και ο Troy Daniels ήρθαν στα χέρια με αφορμή ένα σπρώξιμο του τελευταίου στην πλάτη του γκαρντ των Nuggets ενώ έτρεχαν δίπλα δίπλα κατά μήκος του παρκέ.

Όλα άρχισαν όταν ο Barton σκόραρε με λέι-απ και κάτι γύρισε και είπε στον γκαρντ των Suns. Ο Daniels του απάντησε καθώς έτρεχαν στην άλλη μεριά του γηπέδου και στη συνέχεια τον έσπρωξε στην πλάτη. Ο Barton εξαγριώθηκε και έπεσε στήθος με στήθος πάνω στον γκαρντ των Suns. Οι δύο παίκτες πιάστηκαν από τα χέρια μιλώντας με έντονο ύφος ο ένας στον άλλον, ωστόσο γρήγορα μπήκαν στη μέση οι συμπαίκτες τους και με τα πολλά (κι αφού πρώτα ο Barton έπεσε μαζί με τον Murray στην πρώτη σειρά των καθισμάτων) τους χώρισαν.

Από τη στιγμή που ουδείς έριξε γροθιά τιμωρήθηκαν αμφότεροι με απλές τεχνικές ποινές και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, με τους Nuggets να παίρνουν στο τέλος τη νίκη με 123-113 μέσα στο Phoenix. Ο Will Barton έβαλε μάλιστα 25 πόντους και ήταν ένας εκ των κορυφαίων των "σβόλων".

Photo credits: AP Photo/Ralph Freso

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ