NBA

Καυγάς μεταξύ Ούμπρε και Ολίνικ

Καυγάς μεταξύ Ούμπρε και Ολίνικ

Ενα σκληρό σκριν και μία ακραία αντίδραση είχαν ως αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη στον τρίτο αγώνα μεταξύ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και των Μπόστον Σέλτικς (VIDEO).

Με το πρόσφατο ιστορικό που έχουν οι δύο ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, είναι απορίας άξιον το ότι χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το τρίτο παιχνίδι της σειράς για να δούμε έναν καυγά. Κάποια στιγμή, βέβαια, θα γινόταν κι αυτό. Εν τέλει συνέβη στο τρίτο παιχνίδι, το πιο σκληρό της σειράς. Πρωταγωνιστές ήταν οι... Κέλι των δύο ομάδων. Ο Κέλι Ούμπρε και ο Κέλι Ολίνικ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Καναδός σέντερ των Σέλτικς έκανε ένα σκληρό σκριν στον Ούμπρε, πετώντας τον γκαρντ των Γουίζαρντς στο παρκέ. Αυτός σηκώθηκε και όρμησε τρέχοντας προς το μέρος του Ολίνικ, τον έσπρωξε με δύναμη και τον έριξε κάτω. Κάπου εκεί η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα τελείωσε εκεί.

Το κακό για την Ουάσινγκτον είναι ότι ο Ούμπρε αποβλήθηκε με flagrant foul 2 και κινδυνεύει με τιμωρία από το ΝΒΑ, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει πονοκέφαλο στον Σκοτ Μπρουκς ενόψει του τέταρτου αγώνα, πάλι στο Βεράιζον Σέντερ της Ουάσινγκτον την προσεχή Κυριακή. Πέραν αυτού όλα λειτουργούσαν ρολόι για τους Γουίζαρντς, που συνέτριψαν τους Σέλτικς 116-89 και μείωσαν τη σειρά σε 1-2...

Δείτε το επίμαχο περιστατικό στο παρακάτω video:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ