NBA

Καυγάδισε με οπαδούς των Καβαλίερς η μητέρα του Ντρέιμοντ Γκριν!

Golden State Warriors' Draymond Green (23) reacts to play against the San Antonio Spurs during the first half in Game 4 of the NBA basketball Western Conference finals, Monday, May 22, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP

Η μητέρα του Ντρέιμοντ Γκριν μπλέχτηκε σε καυγά με οπαδούς των Καβαλίερς λίγη ώρα μετά το τέλος του τρίτου τελικού στην Quicken Loans Arena του Κλίβελαντ (VIDEO).

Κι όμως, συμβαίνουν και επεισόδια στους Τελικούς στο ΝΒΑ. Σε καυγά με θεατές της Quicken Loans Arena του Κλίβελαντ ενεπλάκη μετά το τέλος του τρίτου τελικού η Μέρι Μπέιμπερτς-Γκριν, μητέρα του Ντρέιμοντ Γκριν! Σύμφωνα με την ίδια, κάποιοι οπαδοί των Καβαλίερς άρχισαν να τις επιτίθενται λεκτικά, αυτή απάντησε και εν συνεχεία πιάστηκαν στα χέρια, πριν επέμβει η ασφάλεια του σταδίου και αποτρέψει τα χειρότερα.

" Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο στο Κλίβελαντ. Οι οπαδοί εδώ πέρα είναι αγενείς. Η μαμά μου όμως μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της" είπε ο Ντρέιμοντ Γκριν όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το συμβάν. Η Μέρι Μπέιμπερτς-Γκριν, από τη μεριά της, έγραψε στο Twitter τι συνέβη, ότι είναι καλά και πως το θέμα λύθηκε λίγη ώρα μετά, όταν και οι δύο πλευρές ζήτησαν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

" Μίλησαν άσχημα και το ίδιο έκανα κι εγώ. Δεν μπορούν να το αντέξουν και αρχίζουν να μπαίνουν στον προσωπικό σου χώρο. Απολογηθήκαμε όλοι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας" έγραψε η μητέρα του άσου των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω video:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ