NBA

Καβγάς μεταξύ Morris - Nance Jr. στη Βοστώνη

Καβγάς μεταξύ Morris - Nance Jr. στη Βοστώνη

Ο Marcus Morris ήταν ο πρωταγωνιστής σε άλλον έναν καβγά στη σειρά Celtics-Cavaliers. Δείτε τι έγινε μεταξύ του φόργουορντ της Βοστώνης και του Larry Nance Jr. (VIDEO).

Η ένταση ανέβηκε και τα αίματα άναψαν νωρίς στον 5ο ανατολικό τελικό μεταξύ των Celtics και των Cavaliers. Και ως συνήθως ο Marcus Morris βρισκόταν στο επίκεντρο του καβγά. Το παιχνίδι ήταν στο 14ο λεπτό, οι Celtics προηγούνταν με 36-19 και ο δυναμικός φόργουορντ κάτι είπε καθώς στεκόταν πάνω από τον πεσμένο Larry Nance Jr., αφού πρώτα τον έριξε στο παρκέ σε μία διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Nance σηκώθηκε αμέσως και τον απώθησε με δύναμη, ο Terry Rozier έσπρωξε με τη σειρά του τον πάουερ φόργουορντ των Cavs και αν δεν συγκρατούσε ο Jaylen Brown τον Morris, τότε ίσως γίνονταν και χειρότερα στο παρκέ του TD Garden. Έπειτα από περίπου πέντε λεπτά εξέτασης του video οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνικές ποινές τους Morris, Nance Jr., Rozier και το ματς συνεχίστηκε.

Η ενέργεια του Morris δεν βοήθησε πάντως τους “κέλτες” τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το Cleveland απάντησαν με σερί 9-0 μετά το περιστατικό και έριξαν τη διαφορά από τους 17 πόντους στους 8.

Δείτε την φάση του καβγά στο παρακάτω video:


Photo credits: AP Photo/Charles Krupa
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ