NBA

Κάτι ξέχασε ο Φουλτζ!

Κάτι ξέχασε ο Φουλτζ!

Ο Μαρκέλ Φουλτζ είχε έτοιμο το κείμενο για την ανάδειξή του ως Νο. 1 του Draft. Το μόνο που απέμενε ήταν να προσθέσει μία φωτογραφία και να το ποστάρει στο Instagram. Παρέβλεψε όμως μία... λεπτομέρεια!

Ο Μαρκέλ Φουλτζ λίγο πολύ ήξερε ότι θα ακούσει πρώτος πρώτος το όνομά του από τον Ανταμ Σίλβερ στο σημερινό Draft . Ήταν λοιπόν πανέτοιμος. Είχε προετοιμάσει το κείμενο που θα αναρτούσε στο Instagram και το μόνο που απέμενε ήταν να προσθέσει και τη φωτογραφία με το καπελάκι των Φιλαντέλφια 76ερς. Όλα καλά. Ξέχασε όμως να προσθέσει στο κείμενο την πόλη και την ομάδα που τον επέλεξε στο Draft!

Είμαι ενθουσιασμένος που πηγαίνω στην (πόλη) και θα γίνω μέλος των (ονομασία ομάδας). Η @Tissot.us με βοηθάει να αρχίσω με το ρολόι των (ονομασία ομάδας). #ThisisMyTime#NBADraft”!

Αυτό ήταν το διαφημιστικό ποστ που είχε ετοιμάσει ο Φουλτζ (ή καλύτερα η εταιρία που τον σπονσοράρει) για να το αναρτήσει στο Instagram αμέσως μετά την επιλογή του στο Draft! Το post φυσικά διαγράφτηκε άμεσα από το λογαριασμό του νέου σταρ των 76ερς, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Χιλιάδες followers είχαν ήδη διαβάσει το μήνυμα και πολλοί εξ αυτών φρόντισαν να το απαθανατίσουν...

(AP Photo/Frank Franklin II)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ