NBA

Καντέρ σε Ντουράντ: "Γιατί δεν τα έκανες αυτά στα πλέι-οφ";

Καντέρ σε Ντουράντ: "Γιατί δεν τα έκανες αυτά στα πλέι-οφ";

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο άλλοτε συμπαίκτης του, Ένες Καντερ, αντάλλαξαν διάφορα... "γαλλικά" στον αγώνα των Ουόριος με τους Θάντερ, με τον πρώτο να πετάει στην συνέχεια την ατάκα της βραδιάς.

Η απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Θάντερ για χάρη των Ουόριορς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς, κυρίως αρνητικά. Ο άλλοτε συμπαίκτης του λοιπόν στους Θάντερ, Ένες Καντέρ, φρόντισε να του δείξει ότι δεν του άρεσε το γεγονός ότι, κατά την γνώμη του, "πρόδωσε" την ομάδα.

Με τους Θάντερ να αντιμετωπίζουν τους Ουόριορς σήμερα τα χαράματα και τον Ντουράντ να βρίσκεται για πρώτη φορά απέναντι στην παλιά του ομάδα και να σημειώνει 29 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (!) ο Τούρκος σέντερ άρχισε να λέει διάφορα στον Ντουράντ έπειτα από ένα φάουλ που χρεώθηκε ο τελευταίος. Ο νυν σταρ των Ουόριορς δεν άφησε την κουβέντα να πέσει κάτω και απάντησε, με τους δύο τους να μιλάνε για αρκετή ώρα σε έντονο ύφος, παρά το γεγονός ότι ο Καντέρ καθόταν στον πάγκο και ο Ντουράντ έπαιζε! Χρειάστηκε μάλιστα ο Στίβεν Άνταμς να πει στον Καντέρ να σταματήσει, αλλά και έναν διαιτητή να πει το ίδιο στον φόργουορντ των Ουόριορς για να τελειώσει το θέμα! Όσο για το τι είπε ο Καντέρ και προκάλεσε την αντίδραση το άλλοτε συμπαίκτη του; Σύμφωνα με Αμερικανικά δημοσιεύματα τον ρώτησε γιατί δεν έπαιξε τόσο καλά και στα περσινά πλέι-οφ του ΝΒΑ, όταν οι Θάντερ αποκλείστηκαν από τους Ουόριορς παρά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί με 3-1 στην σειρά!

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν, όπως είναι λογικό, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ντουράντ τι είπε με τον Καντέρ, με τον ίδιο να μην θέλει να απαντήσει, λέγοντας ότι αυτά μένουν στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, στο τέλος το πέταξε το "καρφί" του: " Απλώς μου μιλούσε. Πόσο έπαιξε όμως, τρία λεπτά; Εγώ προσπάθησα να εστιάσω στους παίκτες που βρισκόντουσαν στο παρκέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι θα γράψει το βράδυ στο twitter". Παρακολουθήστε παρακάτω το επίμαχο βίντεο από την περίφημη "συνομιλία" των δύο παικτών.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ