NBA

Κάνε στην άκρη κόουτς!

Κάνε στην άκρη κόουτς!

Ο τεχνικός των Hawks, Mike Budenholzer, βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή στον αγώνα με τους Pelicans, με αποτέλεσμα ο Langston Galloway να πέσει πάνω του και να βρεθούν μαζί στην εξέδρα! Απαραίτητη σημείωση: Μερικές ώρες πριν τον αγώνα ο Budenholzer είχε μπει στο χειρουργείο επειδή είχε σπάσει το δάκτυλό του!

Αν έχεις τύχη... Ο τεχνικός των Hawks δεν ήταν υποχρεωμένος να δώσει το παρόν στον φιλικό αγώνα της ομάδας του με τους Pelicans , αφού το προηγούμενο βράδυ είχε υποβληθεί σε εγχείριση στο σπασμένο του δάκτυλο. Παρόλα αυτά πήγε στο γήπεδο. Και ξαφνικά βρέθηκε στην εξέδρα!

Κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Pelicans ο τεχνικός των Hawks είδε ξαφνικά τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος του με τον Langston Galloway των New Orleans να την ακολουθεί. Τι έκανε o Budenholzer; "Θόλωσε" και έμεινε στην θέση του, με αποτέλεσμα ο Galloway να πέσει πάνω του και να τον πάρει μαζί τους στην εξέδρα (!) με τον τεχνικό των Hawks να δείχνει ανήμπορος να πιστέψει αυτό που έγινε! Το καλύτερο; Επειδή είχε ακουμπήσει ο ίδιος τη μπάλα πριν αυτή βγει από το παρκέ (προφανώς για να προστατέψει τον εαυτό του) η Atlanta δέχθηκε προειδοποίηση για καθυστέρηση του παιχνιδιού! Τρελό; Σίγουρα, αλλά βάσει κανονισμών ήταν η σωστή απόφαση. Δείτε κι εσείς το video και θα καταλάβετε γιατί

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ