NBA

Jimmy Butler σε Gibson: "What the f... was that?"

Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler (23) advances the ball against the Dallas Mavericks during an NBA basketball game, Friday, Nov. 17, 2017, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Taj Gibson θέλησε να σκοράρει από το ένα καλάθι στο άλλο στο ημίχρονο του αγώνα των Wolves με τους Clippers, με τον συμπαίκτη του, Jimmy Butler να του κάνει χαβαλέ, αλλά όχι με πολύ κόσμιο τρόπο. Υπήρχε όμως μία λεπτομέρεια: Κατέγραψε την αντίδρασή του η κάμερα!

Δεν έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι οι παίκτες του ΝΒΑ δεν βρίζουν. Απλώς είναι λίγο αστείο όταν αυτό γίνεται μπροστά στην κάμερα. Όπως δηλαδή συνέβη στην περίπτωση του Jimmy Butler.

Στον εκτός έδρας αγώνα των Wolves με τους Clippers λοιπόν ( νίκη των πρώτων με 113-107 ) ο Gibson έκανε το... σύνηθες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου: Πήρε τη μπάλα και την πέταξε από τη μία μπασκέτα στην άλλη. Η μπάλα όμως δεν πλησίασε καν στο καλάθι, με τον Butler να γυρίζει στον συμπαίκτη του στους Wolves και να του λέει : "What the f... was that?" με τους δυο τους να βάζουν τα γέλια. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια ήταν ότι η κάμερα "έπιασε" την στιγμή που ο Butler έβρισε, με το συγκεκριμένο VIDEO να γίνεται VIRAL στις ΗΠΑ!

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Tony Gutierrez
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ