NBA

Ήρθαν στα χέρια Young με Allen στο Summer League

Utah Jazz guard Grayson Allen (24) and Atlanta Hawks guard Trae Young (11) are separated after a foul during the second half of an NBA summer league basketball game Thursday, July 5, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Δύο επιφανή μέλη της φετινής φουρνιάς του ΝΒΑ Draft, o Trae Young και ο Grayson Allen, πρόλαβαν ήδη να κάνουν θόρυβο για λάθος λόγο, αφού ήρθαν στα χέρια στον αγώνα Hawks-Jazz στο Summer League της Utah!

Ο ένας (Trae Young), έχει βαφτιστεί "νέος Stephen Curry" και επιλέχθηκε στο Νο5 του φετινού ΝΒΑ Draft. Ο άλλος (Grayson Allen) είχε την τελευταία διετία την "ταμπέλα" του "κακού παιδιού του NCAA" και επιλέχθηκε στο Νο21 του φετινού ΝΒΑ Draft από τους Jazz. Στην πρώτη τους συνάντηση λοιπόν σε επίπεδο ΝΒΑ, έστω και σε Summer League, έδειξαν ότι μάλλον δεν συμπαθεί ο ένας τον άλλο!

Στον αγώνα των Jazz με τους Hawks ( νίκη των πρώτων 92-87 ) για το Summer League της Utah, οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να σπρώχνονται. Ο λόγος ήταν ένα μάλλον αχρείαστα σκληρό φάουλ του Allen σε προσπάθεια για σουτ του Young, που εκνεύρισε τον δεύτερο και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρχικά εκατέρωθεν σπρωξίματα πριν μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι.

Δείτε το σχετικό VIDEO:



AP Photo/Rick Bowmer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ