NBA

Ήρθαν στα χέρια Rozier και Bledsoe!

Ήρθαν στα χέρια Rozier και Bledsoe!

Ο Eric Bledsoe και ο Terry Rozier ήρθαν στα χέρια στο Game 5 των Celtics με τους Bucks έπειτα από αλλεπάλληλα σπρωξίματα, σε μία τρομερή στιγμή έντασης στο παιχνίδι.

Η κόντρα στου Eric Bledsoe με τον Terry Rozier καλά κρατεί. Με τον πρώτο να έχει δηλώσει μετά το Game 2 της σειράς των Celtics με τους Bucks ότι " δεν ξέρω ποιος στο διάολο είναι ο Rozier" τραβώντας την προσοχή του κόσμου, η σχέση των δυο τους είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι δεν είναι καλή. Φρόντισαν λοιπόν να το επιβεβαιώσουν οι δυο τους κατά την διάρκεια του Game 5 της σειράς ( νίκη των Celtics με 92-87 ).

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τρίτη περίοδο, ο Bledsoe άρχισε να σπρώχνει διαρκώς σε μία φάση τον Rozier, ο οποίος δεν άντεξε και έπειτα από δύο σπρωξίματα ανταπέδωσε. Άλλο που δεν ήθελε λοιπόν ο Bledsoe, ο οποίος έσπρωξε και τρίτη φορά τον γκαρντ των Celtics με αποτέλεσμα να χρεωθεί με φάουλ, με τον Rozier να τον τραβάει και να τον πετάει πάνω στον διαιτητή (!) με αποτέλεσμα προς στιγμήν να απειληθεί σύρραξη!

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων εκτόνωσε την κατάσταση, με τους διαιτητές να χρεώνουν τελικά με flagrant foul τον Bledsoe και από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε την στιγμή της έντασης:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ