NBA

Ήρθαν στα χέρια παίκτες των Spurs και των Rockets!

Houston Rockets center Nene Hilario, left, is fouled by San Antonio Spurs guard Patty Mills (8) during the first half of Game 1 of a second-round NBA playoff series basketball game, Monday, May 1, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP

O Dewayne Dedmon και ο Nene ήρθαν στα χέρια στον αγώνα των playoffs ανάμεσα στους Spurs και τους Rockets.

Τα χαράματα οι Rockets διέλυσαν με 126-99 τους Spurs μέσα στο San Antonio , κάνοντας το 1-0 στην σειρά. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, λοιπόν, τα νεύρα ήταν τεταμένα από την πλευρά των Spurs κι έτσι δεν ήθελε και πολύ να δημιουργηθεί κάποια στιγμή μία ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Αυτό που περίμεναν όλοι λοιπόν συνέβη ακριβώς στο φινάλε της τρίτης περιόδου, όταν ο Dewayne Dedmon των Spurs αντάλλαξε κάποια... "γαλλικά" με τον James Harden των Rockets. Πριν προλάβει ωστόσο να πει πολλά, εμφανίστηκε στο πλάνο ο Nene για να υπερασπιστεί τον Harden, πιάνοντας από τον λαιμό τον Dedmon, κάτι που παραλίγο να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη!

Οι διαιτητές λοιπόν είδαν την φάση και αφού εξέτασαν το replay αποφάσισαν τελικά να αποβάλουν τον Nene και να χρεώσουν από μία τεχνική ποινή τους Dedmon και Harden. Για την ιστορία, λίγο αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή ο Dedmon.

Δείτε στα παρακάτω VIDEO τι έγινε ακριβώς από διαφορετικές οπτικές γωνίες:




AP Photo/Eric Gay
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ