NBA

Ήρθαν στα χέρια Embiid και Rozier!

Ήρθαν στα χέρια Embiid και Rozier!

Οι Joel Embiid και Terry Rozier ήρθαν στα χέρια στο Game 4 της σειράς των 76ers με τους Celtics, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο σε μία σειρά με αρκετή ένταση.

Τα νεύρα είναι τεντωμένα στην σειρά των Celtics με τους 76ers. Και αυτό φάνηκε στο Game 4 της σειράς ( νίκη με 103-92 για τους Sixers, που μείωσαν σε 3-1 τη σειρά ) όταν λίγο πριν από το φινάλε της δεύτερης περιόδου οι Joel Embiid και Terry Rozier ήρθαν στα χέρια!

Αιτία του τσακωμού των δύο παικτών ήταν ο πιο συνηθισμένος - και ανόητος - λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ΝΒΑ: Με τον Rozier να έχει χρεωθεί με επιθετικό φάουλ, ο Embiid θέλησε να του πάρει την μπάλα από τα χέρια για να συνεχίσει γρήγορα το παιχνίδι, με τον γκαρντ των Celtics να μην του τη δίνει! Ακολούθησε μία άβολη στιγμή όπου οι δύο παίκτες έκαναν σαν... παιδάκια, μέχρι να αρχίσουν να σπρώχνονται, μέχρι ο Rozier να χτυπήσει τον Embiid!

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων βοήθησε ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση, με τους διαιτητές να χρεώνουν από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες και ο καθένας στην συνέχεια να παίρνει τον δρόμο του.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ