NBA

Η ύπουλη κίνηση του Crowder που οδήγησε στην τεχνική ποινή του Lopez

Boston Celtics forward Jae Crowder (99) during the second half of an NBA basketball game in Boston, Monday, April 10, 2017. The Celtics defeated the Nets 114-105. (AP Photo/Charles Krupa)
AP Photo/Charles Krupa AP

Στον 5ο αγώνα της σειράς των Celtics με τους Bulls ο Jae Crowder έκανε μία ύπουλη κίνηση, "κλειδώνοντας" το πόδι του αντιπάλου του, Robin Lopez των Bulls, μην αφήνοντάς τον να παίξει άμυνα, με τον 2ο να χρεώνεται τελικά και με τεχνική ποινή!

Τα χαράματα οι Celtics επιβλήθηκαν με 108-97 των Bulls και έκαναν το 3-2 στην σειρά του πρώτου γύρου των playoffs . Ο αγώνας ωστόσο στιγματίστηκε από μία ύπουλη κίνηση του Jae Crowder των Celtics, η οποία πέρασε απαρατήρητη από τους διαιτητές.

Ήταν η τέταρτη περίοδος του αγώνα, με το σκορ στο 101-89, όταν οι Celtics έφυγαν στον αιφνιδιασμό, με τον Avery Bradley να αστοχεί σε κάρφωμα. Το ριμπάουντ κατέληξε στα χέρια του Crowder, ο οποίος προσπάθησε να σουτάρει αλλά δέχθηκε τάπα από τον Robin Lopez, πέφτοντας στο παρκέ. Τότε όμως ήταν που έκανε την κίνησή του: Κλείδωσε με τα πόδια του τον Lopez, μην αφήνοντάς τον να φύγει!

Αποτέλεσμα ήταν ο Lopez να είναι πολύ απασχολημένος με τον Crowder για να δει τι συμβαίνει πίσω του, βλέποντας τελευταία στιγμή τον Al Horford, στον οποίο και έκανε φάουλ. Τότε ήταν που ο Lopez εκνευρίστηκε και άρχισε να διαμαρτύρεται στους διαιτητές επειδή δεν είχαν δει την φάση, με αποτέλεσμα να χρεωθεί λίγο αργότερα με τεχνική ποινή. Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες είχαν εμπλακεί και πριν μερικές ημέρες σε ένα ακόμα περίεργο περιστατικό, όταν ο Crowder είχε πετάξει το παπούτσι του Lopez εκτός γηπέδου και αυτός απάντησε προσπαθώντας να του λύσει τα κορδόνια !

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το στιγμιότυπο από το παιχνίδι που έγινε τα χαράματα:


AP Photo/Charles Krupa
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ