NBA

Η "συγνώμη" των Sixers στην Sevyn Streeter

Η "συγνώμη" των Sixers στην Sevyn Streeter

Με επίσημη ανακοίνωσή τους οι Sixers ζήτησαν συγνώμη από την τραγουδίστρια Sevyn Streeter επειδή δεν την άφησαν να τραγουδήσει τον Εθνικό ύμνο πριν τον αγώνα με τους Thunder λόγω της... μπλούζας της, ζητώντας της να τραγουδήσει τον Εθνικό ύμνο σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια τους.

Έχουν περάσει μόλις δύο ημέρες από την απόφαση των Sixers να μην επιτρέψουν στην Sevyn Streeter να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ πριν την πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στους Thunder επειδή στην μπλούζα της αναγραφόταν το μήνυμα "We matter". Δύο μέρες που έφταναν για τους Sixers για να καταλάβουν το λάθος τους.

Με σύσσωμη την κοινή γνώμη - αλλά ακόμα και παίκτες της ομάδας - να στρέφεται εναντίον τους, η Philadelphia υποχρεώθηκε να... αλλάξει τροπάριο. Με επίσημη ανακοίνωσή της λοιπόν ζήτησε συγνώμη από την γνωστή τραγουδίστρια, ενώ παράλληλα της απεύθυνε και ανοιχτή πρόσκληση να ξανάρθει στο γήπεδο της ομάδας, δίνοντάς της την επιλογή - αν το επιθυμεί - να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ σε κάποιο άλλο παιχνίδι.

" Λυπούμαστε πολύ που έγινε αυτό. Αφού μιλήσαμε με τους παίκτες, το επιτελείο μας και τους Ιδιοκτήτες, καταλάβαμε ότι πήραμε την λάθος απόφαση και θα έπρεπε να αφήσουμε την Sevyn να τραγουδήσει. Της ζητάμε συγνώμη και, σε μία προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση, την έχουμε προσεγγίσει και της έχουμε προσφέρει την δυνατότητα να επιστρέψει και να τραγουδήσει τον Εθνικό ύμνο σε αγώνα της επιλογής της. Περιμένουμε την απάντησή της" αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση των Sixers, που υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση λόγω της αντίδρασης του κόσμου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ