NBA

Η πιο "ήσυχη" αποβολή παίκτη της σεζόν στο ΝΒΑ

Η πιο "ήσυχη" αποβολή παίκτη της σεζόν στο ΝΒΑ

Ο Markieff Morris των Wizards αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή στον αγώνα με τους Hawks, ωστόσο δεν αντέδρασε καθόλου και απλώς αποχώρησε από το παρκέ.

Την φετινή σεζόν έχουν δει πολλά τα μάτια μας στο ΝΒΑ. Τα ξεσπάσματα των παικτών εναντίον των διαιτητών ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο μία περίοδο. Τώρα ωστόσο, έστω και στο φινάλε της σεζόν, είδαμε το άλλο άκρο!

Κατά την διάρκεια του αγώνα των Wizards με τους Hawks ( νίκη των δεύτερων με 103-97 ) ο Markieff Morris των Wizards κάτι είπε - σε ήσυχο τόνο - σε έναν από τους τρεις διαιτητές, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή. Αμέσως μετά όμως ο έμπειρος φόργουορντ είπε εκ νέου κάτι, πάλι σε ήρεμο ύφος, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον διαιτητή να τον χρεώσει και με δεύτερη τεχνική ποινή και να τον αποβάλει!

Με βάση το φετινό ιστορικό κόντρας παικτών-διαιτητών στο ΝΒΑ θα περίμενε κανείς κάποιο ξέσπασμα. Εντούτοις ο Morris δεν έδειξε καμία διάθεση ξεσπάσματος, παρά απλώς πήγε στην γραμματεία, πήρε το κουτάκι για το μασελάκι που φοράει και αποχώρησε ήσυχα-ήσυχα!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ