NBA

Η αποθέωση του LeBron και το κλάμα του μέντορα του Nowitzki

Η αποθέωση του LeBron και το κλάμα του μέντορα του Nowitzki

Ο Dirk Nowitzki έγραψε Ιστορία τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δείτε πως αντέδρασαν ο LeBron James και ο Holger Geschwindner τη στιγμή που ο Γερμανός ξεπέρασε τους 30.000 πόντους στο ΝΒΑ (VIDEOS).

Ο Dirk Nowitzki έγινε τα ξημερώματα ο έκτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεπέρασε τους 30.000 πόντους και ο Holger Geschwindner, ο προπονητής, φίλος και μέντορας του όλα αυτά τα χρόνια που παίζει μπάσκετ, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του στις κερκίδες του American Airlines Center. Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής εθεάθη εμφανώς βουρκωμένος στο γήπεδο, λίγη ώρα μετά το επίτευγμα του Γερμανού σούπερ σταρ των Dallas Mavericks.

Ο LeBron James, από την άλλη, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του! Οι Cavaliers δεν είχαν αγώνα χθες και ο "Βασιλιάς" παρακολούθησε την αναμέτρηση των Mavericks με τους Lakers, προκειμένου να δει τη στιγμή που ο Dirk Nowitzki να έβαζε τον 30.000ό πόντο του. Μάλιστα, ανέβασε και ένα video στο Uninterrupted, δίνοντας συγχαρητήρια στον Γερμανό και λέγοντας στο τέλος ότι εύχεται κάποια στιγμή να τον φτάσει.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ