NBA

Η αντίδραση του Νοά στην ΑΣΤΕΙΑ βολή του!

Η αντίδραση του Νοά στην ΑΣΤΕΙΑ βολή του!

Ο Γιοακίμ Νοά εκτέλεσε την χειρότερη βολή της χρονιάς στη νίκη των Νικς μέσα στην Ιντιάνα επί των Πέισερς. Η γκριμάτσα του προσώπου του είναι ενδεικτική του πόσο άσχημα την εκτέλεσε (VIDEO).

Λαμβάνει συμβόλαιο 18.000.000 δολαρίων τον χρόνο και οι φετινές του επιδόσεις του σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογούν τα χρήματα που δαπάνησαν οι Νιου Γιορκ Νικς για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς.

Η σχέση του με την γραμμή της φιλανθρωπίας όπως συνηθίζεται να λέγεται αυτή των ελευθέρων βολών ήταν ανέκαθεν κακή, αλλά ο Γιοακίμ Νοά κάνει ό,τι μπορεί κάθε φορά για να... ξεπερνά και τον ίδιο του τον εαυτό. Φέτος, έχει το δεύτερο χειρότερο ποσοστό στο ΝΒΑ με 42,9%.

Ο Γάλλος σέντερ, στη εκτός έδρας νίκη των Νικς επί των Πέισερς με 109-103 (η 20η φετινή στο πρωτάθλημα και η 1η στην Ιντιάνα μετά τον Μάρτιο του 2012), εκτέλεσε ίσως την χειρότερη βολή στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει που έχει ατσούμπαλο στυλ, έβαλε και... φάλτσα στην μπάλα, με αποτέλεσμα να την στείλει όπου να 'ναι.

Η αντίδρασή του ήταν όλα τα λεφτά. Μέχρι και στα δικά του μάτια που έχουν συνηθίσει το... θέαμα, δεν αντεχόταν αυτό που έκανε.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ