NBA

"Γύρισε" άσχημα τον αστράγαλό του ο Curry

"Γύρισε" άσχημα τον αστράγαλό του ο Curry

Ο Stephen Curry στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τους Spurs, αφού "γύρισε" τον δεξιό του αστράγαλο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και αποχώρησε.

Το βαρύ ιστορικό του Stephen Curry με τα διαστρέμματα στους αστραγάλους του είναι γνωστό. Δυστυχώς για τον All Star guard το σώμα του τον "πρόδωσε" για ακόμα μία φορά, με την ελπίδα όλων να είναι πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ο σταρ των Warriors στάθηκε εξαιρετικά άτυχος κόντρα στους Spurs, αφού μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα προσγειώθηκε άσχημα μετά από ένα φάουλ που κέρδισε σε προσπάθειά του για λέι-απ, με αποτέλεσμα να "γυρίσει" ο δεξιός του αστράγαλος. Ο Curry δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, βάζοντας τις φωνές, με τον κόσμο να "παγώνει" στην όψη του να περπατάει εκνευρισμένος προς τα αποδυτήρια.

Ο Curry τελικά επέστρεψε προσωρινά στο γήπεδο για να εκτελέσει δύο βολές, ωστόσο στην συνέχεια αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τους Warriors να ανακοινώνουν ότι δεν θα αγωνιστεί περισσότερο. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για διάστρεμμα.

Δείτε τα σχετικά VIDEO, όπου στο δεύτερο παρουσιάζεται το replay της φάσης από διαφορετική κάμερα και φαίνεται πώς "γύρισε" τον αστράγαλό του ο σταρ των Warriors:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ