NBA

"Greek Freak"... όνομα και πράμα

"Greek Freak"... όνομα και πράμα

Η απίστευτη ανάλυση που έκανε το ESPN για να εξηγήσει πόσο μοναδικός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (VIDEO).

Το “Sport Science” του ESPN αποφάσισε να αναλύσει με έναν διαφορετικό τρόπο το πόσο ξεχωριστός και προικισμένος αθλητής είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πέρα από το μπασκετικό ταλέντο που διαθέτει και τα στατιστικά που “γράφει” στο παρκέ. Ποιό είναι το “μυστικό”; Η μοναδική σωματοδομή του, φυσικά...

Ποιές είναι λοιπόν οι διαφορές που έχει ο Ελληνας φόργουορντ σε σχέση με τον μέσο παίκτη του ΝΒΑ; Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα τέσσερα κυρία σημεία της έρευνας του ESPN, το οποίο ανέλυσε μεταξύ άλλων και το νικητήριο σουτ που έβαλε στη Νέα Υόρκη, εξηγώντας γιατί ήταν αδύνατο να κοπεί.

1) Όταν ντριμπλάρει, η μπάλα βρίσκεται μακριά από το χέρι του 8 εκατοστά του δευτερολέπτου παραπάνω (0,28'') από τον μέσο παίκτη (0,20'').

2) Οι δρασκελιές του στο γήπεδο έχουν μήκος 2,7 μέτρα κατά μέσο όρο. Είναι μεγαλύτερες και από το μήκος που έχει ένα αρσενικό ελάφι!

3) O Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να διανύσει το γήπεδο με 10 δρασκελιές. Ο μέσος παίκτης του ΝΒΑ χρειάζεται 13.

4) Σύμφωνα με τις ανατομικές παρατηρήσεις του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, το μέγεθος της παλάμης του Γιάννη θα έπρεπε να ανήκει σε άνθρωπο ύψους... τριών μέτρων!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ