NBA

Γκάφα Durant: Χτύπησε κατά λάθος φίλαθλο στο κεφάλι με μπάλα!

Γκάφα Durant: Χτύπησε κατά λάθος φίλαθλο στο κεφάλι με μπάλα!
GETTY IMAGES

O Kevin Durant εκνευρίστηκε όταν έκανε ζέσταμα επειδή αστόχησε σε ένα σουτ, με αποτέλεσμα να ρίξει γροθιά στην μπάλα. Για κακή του τύχη όμως η μπάλα σηκώθηκε πολύ ψηλά και χτύπησε έναν φίλαθλο στο κεφάλι!

Ο Kevin Durant έμαθε με τον άσχημο τρόπο ότι τα νεύρα μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Για καλή του τύχη, αυτή την φορά γλίτωσε τα χειρότερα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Τι έγινε όμως; Ιδού:

Ο σταρ των Warriors έκανε το ζέσταμά του πριν από τον αγώνα με τους Celtics ( νίκη με 109-105 για τους Warriors ) όταν αποφάσισε να κάνει ένα... κολπάκι πριν σουτάρει από μακρινή απόσταση. Βλέποντας όμως ότι αστόχησε δεν άντεξε και έδωσε γροθιά στην μπάλα, στέλνοντάς την (πάρα) πολύ ψηλά! Και τότε ξεκίνησαν τα άσχημα.

Ως γνωστόν, ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Και αυτή η μπάλα κατέβηκε τόσο γρήγορα όσο ανέβηκε. Μόνο που υπήρχε μία λεπτομέρεια: Πήρε κατεύθυνση προς την εξέδρα και χτύπησε στο κεφάλι έναν ηλικιωμένο κύριο, ο οποιος φορούσε γυαλιά! Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να σπάσουν τα γυαλιά του και να ζαλιστεί, με πολύ κόσμο να πηγαίνει προς το μέρος του. Ένας από αυτούς που πήγαν προς το μέρος του ήταν βέβαια και ο Durant, ο οποίος αρχικά ζήτησε συγνώμη και ακολούθως του πρόσφερε παπούτσια με την υπογραφή του και τον πήγε στα αποδυτήρια των Warriors. O ηλικιωμένος κύριος δέχθηκε την συγνώμη του Durant και ακολούθως τον προσκάλεσε με την σειρά του σε ένα μαγαζί με κρασιά που έχει. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δείτε την απίστευτη σκηνή:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ