NBA

Γενικευμένη σύρραξη στο Thunder-Warriors!

Γενικευμένη σύρραξη στο Thunder-Warriors!

Ο αγώνας των Thunder με τους Warriors σημαδεύτηκε από μία γενικευμένη σύρραξη στην οποία μπλέχτηκαν ο Stephen Curry και ο Russell Westbrook, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο! (VIDEO)

Οι Warriors έκαναν επίδειξη δύναμης στην Oklahoma City, επικρατώντας εύκολα με 111-95 των Thunder . Αν ωστόσο έμεινε κάνει να θυμάται ο κόσμος μετά τον αγώνα, αυτό ήταν μία σύρραξη που έγινε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Μία σύρραξη που ξεκίνησε από την προσπάθεια του Stephen Curry να μπει μπροστά από τον Semaj Christon σε ένα... τζάμπολ!

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου λοιπόν, με τον Andre Iguodala των Warriors και τον Taj Gibson των Thunder να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη μπάλα, ο Curry θέλησε να πάρει καλύτερη θέση, μπαίνοντας μπροστά στον Christon. Αυτό όμως δεν άρεσε στον γκαρντ των Thunder που τον έσπρωξε, με τον Curry να απαντά και να μπαίνει στην συνέχεια στη μέση ο Russell Westbrook σπρώχνοντας τον Curry! Αποτέλεσμα; Οι παίκτες των δύο ομάδων να γίνουν ένα κουβάρι και οι διαιτητές να χρεώσουν από μία τεχνική ποινή τους Curry, Christon, Westbrook και Draymond Green!

Ιδού και το σχετικό βίντεο από την επίμαχη φάση:

Αυτό που έχει βέβαια ενδιαφέρον είναι τι έγινε στην συνέχεια. Αμέσως μετά, λοιπόν, η μπάλα κατέληξε μετά το τζάμπολ στην κατοχή των Warriors και του Klay Thompson, ο οποίος βρήκε με μία μακρινή πάσα τον Curry, με τον σταρ των Warriors να ευστοχεί σε buzzer-beater τρίποντο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, κάνοντας το σκορ 39-59, φεύγοντας στην συνέχεια "σφαίρα" για τα αποδυτήρια!

Ιδού και η δεύτερη φάση:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ