NBA

Φέρελ και Ντρέικ τρολάρουν τους πανηγυρισμούς των ΝΒΑερ

Φέρελ και Ντρέικ τρολάρουν τους πανηγυρισμούς των ΝΒΑερ

Ο καλλιτέχνης Ντρέικ και ο ηθοποιός Ουίλ Φέρελ παρουσίασαν ένα καταπληκτικό VIDEO κατά την διάρκεια του "NBA Awards Show", τρολάροντας τους πανηγυρισμούς των ΝΒΑερ. Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Ράπτορς!

Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεφύγει το θέμα με τους πανηγυρισμούς των ΝΒΑερς. Είναι στιγμές που δίνουν την εντύπωση ότι ασχολούνται περισσότερο από ότι πρέπει με αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Και αυτό το γεγονός σχολίασαν με τρομερά χιουμοριστικό τρόπο ο γνωστός καλλιτέχνης Ντρέικ και ο ηθοποιός Ουίλ Φέρελ.

Στο περιθώριο του χθεσινού (27/6) "ΝΒΑ Awards Show", το οποίο παρουσίασε με επιτυχία ο Ντρέικ , η οθόνη στο πίσω μέρος έδειξε ένα σκετσάκι που είχε ετοιμάσει ο γνωστός καλλιτέχνης με τον Φέρελ. Σε αυτό το σκετσάκι λοιπόν, εμφανίζονται οι δυο τους ως προπονητές στην "σούπερ υπερμυστικές εγκαταστάσεις του ΝΒΑ" (!) όπου πάνε να μιλήσουν σε 5 παίκτες - ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Τορόντο Ράπτορσ - δείχνοντάς τους πώς πρέπει να πανηγυρίζουν μετά από κάθε καλάθι!

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Απλώς δείτε τα δύο VIDEO που ακολουθούν:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ