NBA

Έτσι θα είναι οι Ντουράντ-Γουέστμπρουκ στο All-Star Game

OKLAHOMA CITY, OK - FEBRUARY 11: Russell Westbrook #0 of the Oklahoma City Thunder and Kevin Durant #35 of the Golden State Warriors looks on during the game on February 11, 2017 at Chesapeake Energy Arena in Oklahoma City, Oklahoma. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Layne Murdoch/NBAE via Getty Images)
-Copyright 2017 NBAE via Getty Images NBAE/GETTY IMAGES

Ο διάσημος μίμος του ΝΒΑ φαντάστηκε πως θα είναι ως συμπαίκτες στο All-Star Game ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κέβιν Ντουράντ. Αυτό το video πρέπει να το δεις!

Έχετε αναρωτηθεί πως θα συνυπάρξουν στο ίδιο γήπεδο -ως συμπαίκτες- ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κέβιν Ντουράντ στο All-Star Game της Κυριακής; Οι δύο σούπερ σταρ είναι πλέον άσπονδοι φίλοι και όπως φάνηκε και από την πρόσφατη αναμέτρηση του Γκόλντεν Στέιτ με την Οκλαχόμα Σίτι , δεν έχουν πολλά να πουν μέσα στο γήπεδο -πέρα από trash talking.

Ο Β.Α., ο διάσημος μίμος του ΝΒΑ (που παρεμπιπτόντως προσκλήθηκε να συμμετάσχει και στο Celebrity Game), φαντάστηκε πως θα είναι η σχέση των δύο άσων στο παρκέ της Νέας Ορλεάνης την προσεχή Κυριακή! Και όσο υπερβολική κι αν μοιάζει σε κάποιους η προσέγγιση του, μάλλον δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ