NBA

Επίθεση Anthony στο ESPN για το Ranking του!

Επίθεση Anthony στο ESPN για το Ranking του!

To δίκτυο ESPN κατέταξε τον Carmelo Anthony στην θέση Νο64 στην λίστα με τους 100 καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, μία πίσω από τον Lonzo Ball. Κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Melo...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το γνωστό δίκτυο ESPN παρουσιάζει σταδιακά την λίστα με τους 100 καλύτερους παίκτες της σεζόν. Μία λίστα που ενίοτε δημιουργεί αντιδράσεις, κυρίως από τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι διαφωνούν με το ranking τους. Ποτέ βέβαια δεν είχε τύχει ένας παίκτης να αντιδράσει τόσο ακραία όσο ο Carmelo Anthony!

Με το ESPN να τον κατατάσσει στην θέση Νο64 - μία πίσω από τον Lonzo Ball και 33 θέσεις χαμηλότερα από πέρυσι που βρισκόταν πέρυσι - ο Melo δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε μέσω Instagram. " Δεν γίνεται να βγάλεις νόημα σε κάτι που δεν βγάζει νόημα! ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ, Γ...Α ΤΟ, ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ. 'Χρειάζεται να υπάρχει σκοτάδι για να δεις τα αστέρια'. ESPN, μην δείχνεις τόσο κραυγαλέα ασέβεια. #Το_παρατράβηξες".

Για την ιστορία, εκτός του Ball, που βρέθηκε στο Νο63, πάνω από τον Carmelo Anthony βρέθηκαν ακόμα παίκτες όπως o Danny Green (No59), ο Malcolm Brogdon (No56), o Robert Covington(No55), ο Danilo Gallinari (Νο54) και ο Brook Lopez (No51). Οι 50 καλύτεροι παίκτες της λίστας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το σχετικό post:

Επίθεση Anthony στο ESPN για το Ranking του!
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ