NBA

Έπαιξε ένα λεπτό και έσπασε το πόδι του ο Bogut!

Cleveland Cavaliers' Andrew Bogut (6) grimaces after getting hurt in the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Monday, March 6, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Cleveland Cavaliers' Andrew Bogut (6) grimaces after getting hurt in the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Monday, March 6, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Υποψήφιος για... Όσκαρ ατυχίας είναι ο Andrew Bogut, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Cavaliers και έσπασε το πόδι του στο 58ο δευτερόλεπτο (VIDEO).

Ούτε ο χειρότερος εχθρός του Andrew Bogut δεν θα ευχόταν στον Αυστραλό σέντερ το ντεμπούτο που έκανε με τη φανέλα των Cavaliers. Η πρώτη εμφάνιση του Bogut διήρκεσε όλα κι όλα 58 δευτερόλεπτα. Τόσο κατάφερε να παίξει πριν σπάσει το πόδι του σε μία σύγκρουση που είχε με τον Okaro White στον αγώνα των Cavs με το Miami στην Quicken Loans Arena.

Ο Αυστραλός στάθηκε απίστευτα άτυχος, αφού η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ένα οστό στην αριστερή κνήμη του, κάτι που κατάλαβε εξ αρχής και επιβεβαίωσε η ακτινογραφία που έβγαλε αμέσως μετά τον τραυματισμό του. “ Από την ώρα της σύγκρουσης το άκουσα να σπάει. Όταν πήγα από πάνω του και μου είπε ότι ήταν σπασμένο, το ήξερα ήδη” σχολίασε ο LeBron James.

Ο τραυματισμός συνέβη μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο της δεύτερης περιόδου και ο Bogut δεν είχε συμπληρώσει καν ένα λεπτό στο γήπεδο. Είχε προλάβει να καταγράψει μόνο δύο φάουλ στο φύλλο της στατιστικής. Δείτε πως τραυματίστηκε ο Bogut στο video που ακολουθεί.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ