NBA

Έπαιξαν μπουνιές Afflalo και Bjelica!

Έπαιξαν μπουνιές Afflalo και Bjelica!

Μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της σεζόν εκτυλίχθηκε στον αγώνα των Magic με τους Wolves, με τον Arron Afflalo να γρονθοκοπεί τον Nemanja Bjelica και τον Σέρβο να απαντάει με το να πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον αντίπαλό του για να τον σταματήσει.

Στο ΝΒΑ η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει τον τελευταίο καιρό. Από τη μία υπάρχει η κόντρα των παικτών με τους διαιτητές. Από την άλλη όμως υπάρχουν και οι κοκορομαχίες ανάμεσα στους παίκτες, που γίνονται όλο και πιο έντονες, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε κάποια στιγμή έναν σοβαρό τραυματισμό.

Στην ίσως χειρότερη σκηνή λοιπόν που έχουμε δει να εκτυλίσσεται φέτος στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Arron Afflalo των Magic και ο Nemanja Bjelica των Wolves ντρόπιασαν τους εαυτούς τους και το ΝΒΑ, αφού δεν έμειναν στα λόγια.

Τουναντίον, ο πρώτος αποφάσισε να γρονθοκοπήσει τον δεύτερο έπειτα από μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, με τον Bjelica να δείχνει - περιέργως - ψύχραιμος και να πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον αντίπαλό του για να τον σταματήσει.

" Δεν ξέρω τι έγινε εκεί. Σε όλο τον αγώνα είχαμε τα θέματά μας. Εγώ προσπάθησα να προστατέψω τον εαυτό μου και να τον ηρεμήσω. Είμαι χαρούμενος που αντέδρασα έτσι και προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν αντιδρούσα διαφορετικά. Νομίζω ότι έκανα το σωστό. Τι άλλο να έκανα, να τον άφηνα να με χτυπήσει και δεύτερη φορά;" δήλωσε μετά τον αγώνα ο Bjelica, για να συμπληρώσει: " Μεγάλωσα στους δρόμους αλλά είμαι επαγγελματίας αθλητής και δεν θέλω να παλεύω στο γήπεδο. Δεν θέλω να φανώ θύμα, αλλά απλώς προστάτεψα τον εαυτό μου".

Δείτε το ντροπιαστικό περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στον αγώνα των Magic με τους Wolves, που βρήκε νικητές τους πρώτους , καθώς και τις δηλώσεις του Σέρβου:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ