NBA

Ένα εύστοχο σουτ από το κέντρο - 20.848 δωρεάν σάντουιτς!

Ένα εύστοχο σουτ από το κέντρο - 20.848 δωρεάν σάντουιτς!

Ένας ευτραφής φίλαθλος των Sixers κλήθηκε να ευστοχήσει σε 4 σουτ σε 45 δευτερόλεπτα, με το τελευταίο από το κέντρο, για να κερδίσουν όλοι οι φίλαθλοι από ένα σάντουιτς. Και, προς έκπληξη όλων, τα κατάφερε! Δείτε το απίστευτο VIDEO.

Είναι από τις στιγμές που καταλαβαίνει κανείς ότι το ΝΒΑ είναι... αιώνες μπροστά. Ακόμα και αν οι προκλήσεις που μπαίνουν στα happenings που συμβαίνουν στα τάιμ-άουτ ή ανάμεσα στα 12λεπτα ενίοτε δε μοιάζουν ρεαλιστικά, όταν γίνεται το... θαύμα, τότε γίνεται πανικός! Όπως δηλαδή έγινε στον αγώνα των Sixers με τους Warriors ( νίκη των δεύτερων με 124-116 ).

Σε μία από τις διακοπές του αγώνς λοιπόν, ένας τυχερός φίλαθλος - που δεν τον έλεγες ακριβώς "μπασκετικό" - κληρώθηκε να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό. Εκεί, θα έπρεπε να ευστοχήσει σε 4 σουτ: Ένα λέι-απ, μία βολή, ένα τρίποντο και ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Όσο για το βραβείο αν κατάφερνε να φέρει εις πέρας την... αποστολη του; Όλοι οι φίλαθλοι θα έπαιρναν ένα δωρεάν σάντουιτς με κοτόπουλο.

Ο συμπαθής νεαρός λοιπόν ξεκίνησε να σουτάρει, δείχνοντας να "κολλάει" όταν χρειάστηκε να επιχειρήσει το τρίποντο. Τελικά όμως ευστόχησε, έχοντας στην διάθεσή του λίγο χρόνο για ένα σουτ-προσευχή από το κέντρο του γηπέδου. Πήρε λοιπόν τη μπάλα και ευστόχησε, μέσα σε αποθέωση από τους 20.848 φιλάθλους των Sixers που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

Ice in his veins!

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ