NBA

Έμπλεξαν τα... μπούτια τους Davis και Green

Έμπλεξαν τα... μπούτια τους Davis και Green

Οι Draymond Green και Anthony Davis μπλέχτηκαν (κυριολεκτικά) ο ένας στα πόδια του άλλου κατά την διάρκεια του Game 2 των Warriors με τους Pelicans, σε μία περίεργη φάση.

Ο Draymond Green και ο Anthony Davis είναι δύο παίκτες που δεν φοβούνται την επαφή και το "ξύλο" κάτω από το καλάθι. Αυτή η ανταγωνιστική τους φύση όμως τους οδήγησε σε μία περίεργη σκηνή στο Game 2 της σειράς των Warriors με τους Pelicans ( νίκη των πρώτων με 121-116 ), αφού για μία στιγμή θύμισαν... παλαιστές!

Στα μέσα της τρίτης περιόδου οι δύο All Star διεκδίκησαν ένα ριμπάουντ - τελικά δεν το πήρε κανείς εκ των δύο - και πάνω στα σπρωξίματα βρέθηκαν στο παρκέ. Κάπου εκεί στην προσπάθειά τους να σηκωθούν άρχισαν τα... βαρελάκια, με τον ένα να πέφτει πάνω στον άλλο. Όλα αυτά βέβαια έγιναν επειδή ο Green θεώρησε λογικό αρχικά να αρπάξει το χέρι του Davis και να τον πετάξει κάτω και ακολούθως προσπάθησε να σηκωθεί περνώντας από πάνω του!

Για έναν λόγο που προφανώς γνωρίζουν μόνο οι διαιτητές, η απόφαση ήταν να καταλογιστεί... από ένα φάουλ στους δύο παίκτες, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά και τον παλαίμαχο φόργουορντ Chris Webber, ο οποίος έκανε σχόλιο στο παιχνίδι, να μην κρύβει τον εκνευρισμό του από το γεγονός, τονίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν από τον Green!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ