NBA

Έξαλλος ο LeBron από φάουλ που σφυρίζονται υπέρ του Γιάννη!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, left, from Greece, knocks the ball loose from Cleveland Cavaliers' LeBron James in the first half of an NBA basketball game, Monday, March 19, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο LeBron James εκνευρίστηκε προς το τέλος του αγώνα των Cavaliers με τους Bucks επειδή οι διαιτητές καταλόγισαν κάποια φάουλ υπέρ του Γιάννη και άρχισε να βρίζει, με τον τηλεοπτικό φακό να τον δείχνει σε έξαλλη κατάσταση!

Οι Cavaliers κέρδισαν τους Bucks με 124-117, με τον LeBron James να κερδίζει και την προσωπική μονομαχία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο , έχοντας 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ έναντι 37 πόντων, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ του "Greek Freak". Το γεγονός ωστόσο ότι ο Γιάννης κέρδισε κάποια σφυρίγματα φαίνεται πως εκνεύρισε τον "Βασιλιά"!

Ο James φάνηκε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση κατά την διάρκεια της τέταρτης περιόδου όταν οι διαιτητές τον χρέωσαν με φάουλ πάνω στον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά λίγο αργότερα ακούγεται να φωνάζει "What the F..." (!) έπειτα από έναν νέο φάουλ που κέρδισε ο Γιάννης, αλλά και "travel" (δηλαδή βήματα) σε άλλη προσπάθεια του Γιάννη!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι μετά το τέλος του αγώνα ο James έσπευσε να αγκαλιάσει τον Αντετοκούνμπο και να του δώσει συγχαρητήρια για την απόδοσή του.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον... μαινόμενο LeBron μετά τις υποδείξεις των διαιτητών υπέρ του Γιάννη:



AP Photo/Tony Dejak
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ