NBA

Εκνευρίστηκε με μεθυσμένο φίλαθλο ο Steve Kerr

Golden State Warriors head coach Steve Kerr shouts instructions during the first half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Friday, Dec. 1, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
AP Photo/Phelan M. Ebenhack AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο Steve Kerr δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά τον αγώνα με τους Magic όταν ένας μεθυσμένος φίλαθλος τον ρωτούσε συνεχώς γιατί δεν χρησιμοποίησε περισσότερη ώρα τον Nick Young.

Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να παρεμβαίνουν φίλαθλοι κατά την διάρκεια των δηλώσεων παικτών ή προπονητών. Στο ΝΒΑ αυτό πάλι δεν συνηθίζεται τόσο οπότε, όταν συμβαίνει, προκαλεί εντύπωση.

Όπως δηλαδή έγινε κατά την διάρκεια των δηλώσεων του τεχνικού των Warriors, Steve Kerr, μετά τον αγώνα με τους Magic ( νίκη με 133-112 για το Golden State ), όταν ένας μεθυσμένος φίλαθλος φώναζε από το βάθος " γιατί δεν έβαλες πιο νωρίς στο παρκέ τον Nick Young;" O Kerr δεν άντεξε λοιπόν και κάποια στιγμή γύρισε και είπε στους δημοσιογράφους: " Συγνώμη υπάρχει ένας ηλίθιος στο βάθος, έχει κανείς καμία άλλη ερώτηση;", με τον φίλαθλο να συνεχίζει να φωνάζει "Swaggy P" , που είναι το παρατσούκλι του Young.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Phelan M. Ebenhack
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ