NBA

Έφαγε τάπα από την στεφάνη το Νο4 του ντραφτ του ΝΒΑ!

Phoenix Suns' Josh Jackson shoots over Dallas Mavericks' Carrick Felix during the second half of an NBA summer league basketball game, Sunday, July 9, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
AP Photo/John Locher AP

Ο Τζος Τζάκσον των Suns, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο4 του φετινού ντραφτ, πήγε να προσφέρει θέαμα στο Summer League με ένα θεαματικό κάρφωμα, αλλά η στεφάνη είχε άλλη άποψη και τον... τάπωσε!

Ο Τζος Τζάκσον θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής φουρνιάς του ΝΒΑ. Για αυτό τον λόγο εξάλλου επιλέχθηκε στο Νο4 του φετινού ντραφτ. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες ωστόσο έχουν και τις άτυχες στιγμές τους.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Suns λοιπόν βρίσκεται στο Las Vegas, όπου συμμετέχει στο Summer League. Εκεί έχει συμπαίκτη μάλιστα Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση , με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού μάλιστα να του δίνει μία εξαιρετική πάσα κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Mavericks.

Ο Τζάκσον δέχθηκε λοιπόν τη μπάλα και προσπάθησε να καρφώσει. Το αποτέλεσμα όμως δεν τον δικαίωσε, αφού η μπάλα βρήκε στη στεφάνη, με αποτέλεσμα να χάσει το κάρφωμα!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


AP Photo/John Locher
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ