NBA

Durant και Livingston έπαθαν διάστρεμμα με απόσταση 30 δευτερολέπτων!

Durant και Livingston έπαθαν διάστρεμμα με απόσταση 30 δευτερολέπτων!

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα των Warriors με τους Spurs, αφού οι Durant και Livingston υπέστησαν τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό (διάστρεμμα) με απόστση 30 δευτερολέπτων!

Υπάρχουν στιγμές που βλέπεις να συμβαίνουν κάποια πράγματα και δεν πιστεύεις στα μάτια σου. Αυτό ακριβώς συνέβη στο Game 3 των Warriors με τους Spurs ( νίκη με 110-97 για τους πρώτους, που προηγούνται με 3-0 στην σειρά ) όταν οι Kevin Durant και Shaun Livingston υπέστησαν με απόσταση 30 δευτερολέπτων ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό (διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο), με τον ίδιο παίκτη να τους μαρκάρει (Patty Mills)!

Την αρχή έκανε ο Kevin Durant, όταν έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του από τον Mills και στην διεκδίκησή της είδε τον αριστερό του αστράγαλο να "γυρίζει" με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ και την θέση του να πάρει ο Livingston.

Σχεδόν 30 δευτερόλεπτα αργότερα όμως ο έμπειρος γκαρντ είδε και αυτός τον αριστερό του αστράγαλο να "γυρίζει" έπειτα από φάουλ που κέρδισε από τον Mills (!) με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και αυτός από το παρκέ!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι σύμφωνα με τον προπονητή των Warriors, Steve Kerr, αμφότεροι οι παίκτες δεν έχουν κάτι σοβαρό, έχοντας υποστεί απλό διάστρεμμα .

Δείτε τα VIDEOS με τους τραυματισμούς των δύο συμπαικτών:





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ