NBA

Διέκοψε τις δηλώσεις του Green για να... εισπράξει το στοίχημά τους

Golden State Warriors forward Draymond Green, right, and Portland Trail Blazers guard Evan Turner dive for a loose ball during the second half of Game 3 of an NBA basketball first-round playoff series Saturday, April 22, 2017, in Portland, Ore. The Warriors won 119-113. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
Golden State Warriors forward Draymond Green, right, and Portland Trail Blazers guard Evan Turner dive for a loose ball during the second half of Game 3 of an NBA basketball first-round playoff series Saturday, April 22, 2017, in Portland, Ore. The Warriors won 119-113. (AP Photo/Craig Mitchelldyer) AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Δίχως να διστάσει δευτερόλεπτο, ο Evan Turner διέκοψε τις δηλώσεις του Draymond Green για να εισπράξει το στοίχημα που είχε κερδίσει (VIDEO).

Μπορεί να μην έχουν συνυπάρξει στο ΝΒΑ, αλλά ο Evan Turner και ο Draymond Green διατηρούν φιλικές σχέσεις. Σε τέτοιο βαθμό που βάζουν μεταξύ τους στοιχήματα. Ένα από αυτά κερδήθηκε από τον forward των Portland Trail Blazers, ο οποίος δεν δίστασε να ζητήσει τα λεφτά του από τον παίκτη των "Πολεμιστών", την ώρα μάλιστα που έκανε δηλώσεις.

Χαλαρός, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, τον πλησίασε και διέκοψε τη διαδικασία των συνεντεύξεων, με τον Draymond Green να βγάζει τα χρήματα από την τσέπη του και να του τα δίνει. Τυπικότατος!

AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ