NBA

Δέχθηκε τεχνική ποινή μόλις 67 δευτερόλεπτα μετά το τζάμπολ ο Green!

Δέχθηκε τεχνική ποινή μόλις 67 δευτερόλεπτα μετά το τζάμπολ ο Green!

Ο Draymond Green κατάφερε να δεχθεί τεχνική ποινή έπειτα από μόλις 1 λεπτό και 7 δευτερόλεπτα αγώνα στο Game 1 των Warriors με τους Rockets για αγκωνιά στον Harden!

Ο Draymond Green θεωρείται ένας από τους "σκληρούς" και παράλληλα επιρρεπείς σε τεχνικές παίκτες στο ΝΒΑ. Φρόντισε λοιπόν να επιβεβαιώσει και τους δύο χαρακτηρισμούς που τον ακολουθούν στον πρώτο τελικό της Δυτικής Περιφέρειας ανάμεσα στους Warriors και τους Rockets ( νίκη των πρώτων με 119-106 ). Και χρειάστηκε μόλις 67 δευτερόλεπτα για αυτό!

Με το παιχνίδι να βρίσκεται μόλις στην αρχή του, ο Green είδε τον James Harden να εφορμά προς το καλάθι των Warriors και να σκοράρει. Με κάποιον τρόπο όμως οι δυο τους μπλέχτηκαν αμέσως μετά, με τον φόργουορντ των Warriors να αποφασίζει ότι η πιο λογική αντίδραση από μέρους του ήταν αρχικά να δώσει αγκωνιά στον Harden και ακολούθως να τον σπρώξει!

Όπως γίνεται σαφές, η κίνηση του Green έκανε εύκολη την απόφαση των διαιτητών, οι οποίοι τον χρέωσαν με τεχνική ποινή, μόλις 67 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ