NBA

Δέχθηκε γονατιά σε "ευαίσθητη" περιοχή και αποχώρησε ο Draymond Green

Golden State Warriors forward Draymond Green (23) during the second half of an NBA basketball game against the San Antonio Spurs in Oakland, Calif., Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Μία γονατιά που δέχθηκε στα γεννητικά όργανα στην προσπάθεια του να παίξει άμυνα υποχρέωσε τον Draymond Green να αποχωρήσει από τον αγώνα των Warriors με τους Spurs.

Ο Draymond Green θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες στο ΝΒΑ, ωστόσο υπάρχουν κάποια χτυπήματα που δεν μπορεί να τους αντέξει κανείς. Ούτε καν αυτός. Και το διαπίστωσε με τον άσχημο τρόπο στην ήττα των Warriors από τους Spurs .

Ήταν το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου όταν ο Green προσπάθησε να παίξει άμυνα ψηλά στον Danny Green. Για κακή του τύχη όμως ο γκαρντ των Spurs σήκωσε το γόνατό του πολύ ψηλά όταν προσπάθησε να κάνει το λέι-απ, βρίσκοντας στα γεννητικά όργανα τον All Star φόργουορντ.

Ο φόργουορντ των Warriors έπεσε αμέσως στο παρκέ, όπου και "δίπλωσε" από τον πόνο, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποχωρήσει τελικά από το παρκέ και να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του αγώνα! Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού πάντως δήλωσε οτι δεν έχει κάτι σοβαρό και πως θεωρεί ότι δεν θα μείνει καιρό εκτός δράσης.

Δeίτε στο Video που παρατίθεται την στιγμή του τραυματισμού του Green:



AP Photo/Jeff Chiu
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ