NBA

Δεν μένει σε ξενοδοχείο του Τραμπ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δεν μένει σε ξενοδοχείο του Τραμπ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
2016 NBAE

Την Τετάρτη οι Καβαλίερς θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για τον αγώνα με τους Νικς και αλλού θα διαμείνει η ομάδα, αλλού ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο LeBron James ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες του ΝΒΑ που ανήγγειλαν μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν πρόκειται να διαμείνουν σε ξενοδοχείο που ανήκει στο νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο “Βασιλιάς” των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν θα μείνει στα λόγια. Σκοπεύει να το κάνει πράξη την Τετάρτη, όταν η ομάδα του επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσει τους Νικς.

Η ομάδα του Κλίβελαντ είχε κανονίσει πολλούς μήνες πριν να διαμείνει στο SoHo της Νέας Υόρκης, το οποίο ναι μεν δεν ανήκει στον Τραμπ, ωστόσο φέρει το brandname της αλυσίδας ξενοδοχείων που ανήκει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αυτό προφανώς ήταν αρκετό προκειμένου να απομακρύνει τον σούπερ σταρ των Καβς, αλλά και αρκετούς συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Γκρίφιν, τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, πολλοί παίκτες του Κλίβελαντ θα ακολουθήσουν τον Τζέιμς και θα μείνουν σε άλλο ξενοδοχείο όταν οι Καβαλίερς πάνε στη Νέα Υόρκη. Κάτι ανάλογο έχουν πει ότι θα πράξουν κι άλλες ομάδες, όπως οι Μιλγουόκι Μπακς, οι Ντάλας Μάβερικς και οι Μέμφις Γκρίζλις.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ