NBA

Δεν ξανάγινε! "Πόλεμος" μεταξύ LeBron - Draymond Green!

Δεν ξανάγινε! "Πόλεμος" μεταξύ LeBron - Draymond Green!

Το μπλουζάκι που φόρεσε ο Draymond Green στο parade των Πρωταθλητών Warriors ενόχλησε τον LeBron James, που αντεπιτέθηκε μέσω Instagram στον άσο των "Πολεμιστών".

Η αντιπαλότητα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία τρία χρόνια ανάμεσα στους Warriors και τους Cavaliers έχει περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα, με αποτέλεσμα αυτό το δίδυμο να θυμίζει παλιές καλές εποχές trash talking και εντάσεων.

Δείτε λοιπόν τι συνέβη σήμερα.

Οι Warriors απόλαυσαν το parade τους για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος τα τελευταία τρία χρόνια, με τον Draymond Green να εμφανίζεται με t-shirt που είχε στο εμπρός μέρος τον όρο " quickie". Τι σημαίνει quickie; Θα σας το πούμε με απλά λόγια. Είναι η μικρής διάρκειας ερωτική επαφή δυο συντρόφων. Ο Green ήθελε ουσιαστικά να δείξει με αυτή τη λέξη πως η ομάδα του τελείωσε γρήγορα την υπόθεση τίτλος απέναντι στον LeBron James και την παρέα του.

Μόνο που λίγη ώρα αργότερα, ο ηγέτης των Cleveland Cavaliers πέρασε στην αντεπίθεση. Πήρε αυτή την εικόνα, την έβαλε στο προφίλ του στο Instagram και την συνόδευσε με τη λεζάντα " Αυτό σου είπε η κοπέλα σου, ε;".

Το ακόμη... καλύτερο ήταν πως like έκαναν άμεσα παίκτες όπως ο Russell Westbrook και ο James Harden, που αποφάσισαν να πάρουν το μέρος του LeBron σε αυτή την κόντρα, όσο μπορεί να χαρακτηριστεί κόντρα αυτή ανάμεσα σε δυο παίκτες που μέχρι πρότινος έδειχναν να έχουν άριστες σχέσεις . Και, μεταξύ μας, συνεχίζουν να είναι φίλοι.

Τι περιμένουμε τώρα; Τη συνέχεια του σίριαλ. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Draymond Green να αφήσει την ευκαιρία να πέσει κάτω. Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα απαντήσει στον LeBron. ( UPDATE: Το έκανε ΚΙΟΛΑΣ )

Μείνετε συντονισμένοι...

.... That's what she said, HUH?!?!? .

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ